Individuele trainingsbegeleiding

In2Motion verzorgt trainingsbegeleiding voor sporters van alle niveau’s, van beginnend tot wedstrijdniveau! De atleten worden voorzien van op maat gemaakte trainingsschema’s op basis van een verantwoorde planning / periodisering.

TP
TrainingPeaks

De sporters worden begeleid via de webapplicatie en innovatieve trainingssoftware van TrainingPeaks. TrainingPeaks begeleidt met hun software meerdere profteams. Met name voor wielrenners en mountainbikers die een vermogensmeter hebben, is TrainingPeaks van grote meerwaarde. Elke sporter kan vanuit elke smartphone, tablet of computer in de wereld inloggen om zijn of haar schema in te zien. Daarnaast houdt de atleet zijn dagelijkse logboek bij door onder andere de ochtendpols, aantal uren slaap, slaapkwaliteit, stress en herstel na trainingen te registreren. Zodoende kan een sporter goed worden gemonitord en wordt bekeken of er een goede balans is tussen arbeid (training, wedstrijden, werk) en rust. Ook sociale en mentale inspanningen zijn van belang en worden dus gecheckt. Hierdoor wordt de kans op eventuele overtraining gereduceerd. Overtraining komt vaak voor bij sporters die te hard trainen (te hard en te eentonig) en hierbij relatief te weinig rust nemen.

Het ingevulde logboek dient altijd als basis voor een volgend trainingsschema zodat de trainingsbegeleiding altijd op maat is voor de individuele sporter!

In2Motion maakt gebruik van het basic account van TrainingPeaks. Voor een meerprijs is het mogelijk gebruik te maken van het premium account, waar de gebruiker meer mogelijkheden heeft in het programma (meer info hierover op de website van TrainingPeaks).

Voor de inhoud en de tarieven van de pakketten, kijk verder onder ‘Tarieven’ / ‘Trainingsbegeleiding’.

Naast trainingsbegeleiding kan In2Motion adviezen geven over (sport)voeding om te komen tot verantwoorde en optimale prestaties.