Personal Training & Coaching

Door de ‘snelheid’ van de huidige maatschappij schiet gezondheidsbevorderend gedrag er soms bij in. Voor voldoende lichaamsbeweging is vaak te weinig tijd en aan gezonde voeding komt men nauwelijks toe.

Vaak is er behoefte aan 1 op 1 begeleiding om dit gezondheidsbevorderend gedrag aan te leren. Goede lifestyle adviezen zijn dan van eminent belang. En omdat 1 op 1 begeleiding kwaliteit en op het individu toegespitst maatwerk waarborgt, kan worden gekozen voor personal training & coaching van In2Motion.

Marcel Schmitz is sinds april 2012 ‘Certified Strength & Conditioning Specialist, CSCS’ oftewel gecertificeerde kracht- en conditietrainer. Deze opleiding stamt af van de Amerikaanse ‘National Strength & Conditioning Association (NSCA)’. De CSCS-certificatie houdt in dat kracht- en conditietraining op een hoog niveau wordt aangeboden. Certificatie wordt alleen verstrekt nadat een examen is afgelegd. Alle trainingsstof is zoveel mogelijk gebaseerd op sportwetenschappelijk onderzoek en herregistratie is alleen mogelijk wanneer voldoende studiepunten zijn behaald.

Wil je meer informatie over personal coaching & training, neem dan contact op met In2Motion.